Doları yükselt, TL'yi düşür Türkiye de istediğini kelepir fiyata satın al. 

Daha önce yazmıştım. 30 sene içinde elektrikli ve hibrit araçların yaygınlaşmasıyla petrole dayalı fosil yakıt dönemi bitecek arapların elinde çölden ve deveden başka bir şey kalmayacak. 

Suriye sınırımızdaki; Hatay,Kilis, Urfa,Antep gibi bir çok ilde Arap nüfus Türk nüfusu geçmekte bir iki kuşak sonra Türkiye'deki Türk nüfusu azınlık olacak. İngiliz destekli İhvancı projenin amacı Türk Ulus Egemenliğine dayalı Türkiye Cumhuriyetini kaldırmak.
Yerine arapçanın resmi dil, arap sermayesinin egemen olduğu içinde sözde kürt ve arap bölgesi olan çok uluslu federatif sözde dinci bir rejim tesis etmek. Suriyelilerin ülkelerine dönmesini bu yüzden ihvancılar ve bölücüler istemiyor.

İhvancılar, Türkiyenin demografik yapısını değiştirip Arapçı bir rejim kurmak istiyor. Türkiye de sermayenin arapların (Katar,Bae,Kuveyt,Suud vs)eline geçmesi arapların ülkemizde toprak ve gayrimenkul satın alması hep uzun vadeli stratejik planın bir parçası, Bölücüler ise; Suriyenin demografik yapısını değiştirip Suriye de PKK terör devleti kurmak istiyor. İkisi de İngiliz ve BOP projesi ile uyumlu 

Ulu Tanrı, Türk milletini uyandırsın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar