Ülkemize göç eden Suriyeli Arapların ülkelerine geri dönmesini istemeyen Türkiyede iki gurup var; (PKK terör yandaşı) bölücüler ile (İhvancı) dinciler.

1.Grup; PKK/PYD/YPG terör örgütü ve yandaşları istemiyor çünkü, ülkemizdeki Suriyeli araplar ülkelerine geri döndüğünde Suriyenin kuzeyinde PKK terör devletçiği kurulamayacak, ülkemize göç edenlerin çoğu zaten Suriyenin kuzeyinde ikamet edenler onlar ülkemize göç ettirilerek PKK terör örgütüne alan açıldı ve bölge kürtleştirildi. Bu sayede PKK/PYD terör örgütü kendi kurtatılmış bölgesini oluşturdu. BOP projesinin amacı buydu zaten.
Bu nedenle; Türkiye deki Suriyeli arapların o bölgeye geri gönderilmesi orada kürt nüfusa dayalı etnik terör devleti kurulması oyununu bozar. 

2.Grup ise; ülkemizde ulus devlet yapısını yıkarak yerine çok uluslu dini bir devlet kurmak isteyen ihvancı ve dinci yapılanma bunları İngiliz Derin Devleti üzerinden Katar ve Arap sermayesi hem finanse etmekte hem de yönetmektedir. 30 yıl sonra elektrikli ve hidrojen yakıtlı araçların yaygınlaşması ile petrole dayalı fosil yakıt dönemi bitecek arapların petrolünü kimse almayacak ellerinde develer, çölden başka bir şey kalmayacak. Arap sermayesi bunu bildiğinden Türkiyeyi kendilerine yeni bir vatan seçtiler, onların ülkemizde tutunabilmesi için ülkemizde hatırı sayılı oranda arap nüfus gerekmekte, ayrıca diğer ülkelerden göçlerle de demografik yapı bozularak hakim unsur Türk millet egemenliğine son verilip çok etnik yapıdan oluşsa da ortak paydaları  müslümanlık olan çok uluslu bir yapı oluşması gerekiyor. Bu yapı oluştuğunda ortak dilin arapça olduğu, arap sermayesi ve arapçı siyasal İslam anlayışı ekseninde sözde dini bir yönetim arzulamaktalar.

Tanrı, Türk Milletini yıkıcı ve bölücülerden korusun...

Fatih Mehmet Yiğit

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar