Bundan 100 önce ülkemizi işgal eden emperyalistlerin amacı; Türkiye'yi işgal edip, Türkleri öz yurdunda katledip, Türkiye'yi Türksüzleştirmekti. Bunu İngiltere Başbakanlarından Gladstone: "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar değerlidir" Lord Curzon ise: "Türkler, Asyanın kızılderilileridir. Akıbetleri de onlar gibi olacaktır." sözleri ile ifade etmiştir.


İngilizlerin hesaplayamadıkları bir şey vardı. O da; işgale direnen Türk Ulusu ve Başkomutan Atatürk idi. 



Atatürk İngilizlerin bu emperyalist emeline:"Biz emperyalistlerin pençesine düşen bir kuş gibi yavaş yavaş aşağılık bir ölüme mahkum olmaktansa babalarımızın oğulları olarak vuruşa vuruşa ölmeyi tercih ediyoruz...”Bu memleket, tarihte Türk'tü, hâlde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır”..."Türkiye, Türklerindir." sözü ile cevap verdi. Düşmanı yurttan söküp attı. Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Türk milletini esaretten kurtarıp, ülkesinin efendisi yaptı. İngilizlerin, "Türkiye'yi Türksüzleştirme Projesi"ni 100 yıl önledi. 


Bugün bu emperyalist proje hala yürürlüktedir. Projenin amacı bellidir, dış göçlerle Türkiyenin demografik yapısını bozmak, Türk Millet egemenliğine son vermek, Türkleri Türk yurdunda azınlık durumuna düşürüp Türkiye'yi Türksüzleştirmektir...

Türk milleti uyanık olmalı. Türk Vatanına ve Türk Millet Egemenliğine sahip çıkmalıdır.

Töre budur, yol budur.
Fatih Mehmet Yiğit

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar