2004 den 2011 e kadar Suriye sınırındaki mayınlar temizlendi. Türkiyede ise; Türk Halkı ve Kamuoyu sözde çözüm süreci ile uyutuldu. Bu esnada 2011 yılında Suriye iç savaşı başlatıldı. 

Suriyenin kuzeyinde yaşayan Araplar; Türkiyeye göç ettirilerek Suriye'nin kuzeyinde PKK terör örgütüne alan açıldı. 5 milyon Suriyeli sığınmacı mayınları temizlenen sınırdan elini kolunu sallayarak ülkemize girdi. PKK/PYD/YPG terör örgütü Suriyenin Kuzeyinde sözde özerk terör bölgesini kurdu. Hem Suriyenin hem de Türkiyenin demografik yapısı değiştirildi.

2016 yılından 2021 e kadar İran sınırındaki mayınlar temizlendi 2021 yılında Afganistan'da Taliban yönetime geçti milyonlarca Afgan sığınmacı mayınları temizlenen sınırdan elini kolunu sallayarak ülkemize girdi.

Bu yapılanlar tesadüfi değil "Büyük Ortadoğu" ve "Türkiye'yi Türksüzleştirme Projesi"nin bir parçası.

Projenin amacı belli; kontrolsüz dış göçlerle Türkiyenin demografik yapısını değiştirmek, Türkiyeyi çok uluslu yapıp Türk Millet Egemenliğine son vermek Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmak.

Uyuma Türk!!!

Ülkemizdeki sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi ve o bölgenin terörden temizlenmesi bu planlı emperyalist projeyi bozar. Türkiye'nin ve Suriyenin demografik yapısının bozulmasına, Türkiyeyi Türksüzleştirme Projesine ve PKK terör örgütünün Suriyenin kuzeyinde sözde devlet kurmasına engel olur.

Ayrıca İdlip başta olmak üzere Suriyenin kuzeyindeki radikal dinci terör örgütleride temizlenmeli. Bölgede Türkiyeye ileride tehdit oluşturacak silahlı grup bırakılmamalı. Gerekirse Suriye hükümeti ile masaya oturulup ortak hareket planı yapılmalı. (Ülkemize gelen Suriyeli Türkmenler ise korunmalı sınır hattına yerleştirilmeli.)

Afganistan ve diğer Afrika ülkelerinden ülkemize gelenler ise ülkelerine deport edilmeli. Sınırlarımız yeniden mayınlanmalı. Hudut birliklerine kaçak gecişlere karşı vur emri verilmeli.

Fatih Mehmet Yiğit







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar